Ook dit jaar gaat Clickx Magazine op zoek naar de Site van het Jaar. Om middernacht werden de deuren van de stemloketten officieel geopend. Nog tot 6 december kan je op www.sitevanhetjaar.be in 22 categorieën jouw favoriete webstek een duwtje in de rug geven.

In vergelijking met de verkiezing van vorig jaar, die met meer dan 70.000 stemmers een groot succes was, verdwijnt er een aantal categorieën in de koelkast. Nieuwe lijstjes, zoals Groen, Politiek en Twitteraar, doen dan weer hun intrede. Zo blijft de lijst actueel en overzichtelijk.

Per categorie kan je maximaal drie sites aanduiden. De stemmen van het publiek tellen voor 70 procent van het eindresultaat, terwijl een zorgvuldig geselecteerde vakjury voor de overige 30 procent zorgt. Wie er zoal in die jury zit, kan je binnenkort lezen op de blog van Site van het Jaar (link: www.clickx.be/blog).

Iedereen die een stem uitbrengt, maakt trouwens kans op een van de vele superprijzen, waaronder gps-toestellen, digitale camera’s en externe harde schijven. Rep je dus naar www.sitevanhetjaar.be en laat van je horen!

De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 14 december tijdens een evenement in de Handelsbeurs in Gent. 

External links

Site van het Jaar 2009