Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Een groep vrienden, een pc, een paar liedjes in digitaal formaat, gesmeerde stembanden en de Karaoke Console van Hercules: meer heb je niet nodig voor een onvergetelijke karaoke-avond!

De Karaoke Console is licht en compact en kan dus makkelijk overal mee naartoe. Met de intuïtieve knoppen kies je
de songs, stel je het volume in en selecteer je achtergrondgeluiden en effecten. Je kan je stem zelfs totaal vervormen, of applaus, een fluitconcert of gelach toevoegen.

Bij het toestel wordt de software Karafun meegeleverd, samen met 17 songs (8 op een video-dvd en 9 in karaoke-bestanden), zodat het feest meteen kan beginnen. Maar daar houdt het niet mee op: op het internet vind je een enorme keuze aan (recente) karaoke-songs, en je kan ook gewoon meezingen met je audio-cd’s, video-dvd’s of mp3-bestanden, door de zangpartij van de liedjes te dempen.

Naast de meegeleverde microfoon kan je ook een tweede microfoon aansluiten, zodat je een duet kan brengen… En je kan je optreden zelfs opnemen – ideaal om de hoogtepunten voor het nageslacht te bewaren, of om je ziek te lachen.
Zocht je nog een activiteit voor je kerst- of nieuwjaarsfeestje? Dan vind je de Karaoke Console nu in de winkel voor 9,90 euro.

External links

Hercules