Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Na maanden van speculatie heeft Microsoft eindelijk de lanceringsdata van de Xbox 360 bekendgemaakt. De nieuwe gameconsole ligt op 2 december in de Europese winkelrekken.

Noord-Amerika mag als eerste kennismaken met de nieuwe Xbox 360. Vanaf 22 november kunnen Amerikaanse gamers zich naar de winkel reppen om de Xbox 360 te pakken te krijgen, net op tijd voor de belangrijke Thanksgiving-koopperiode. Europa is op 2 december aan de beurt en hekkensluiter is Japan, dat tot 10 december moet wachten.

Opvallend is het grote aantal titels dat kort na de lancering beschikbaar zal zijn. Microsoft verwacht dat gamers tegen eind dit jaar uit 25 tot 40 games zullen kunnen kiezen, waaronder Final Fantasy XI, Need for Speed Most Wanted en Resident Evil 5.

Vorige maand bevestigde Microsoft dat er twee varianten van de Xbox 360 komen. Voor 299,99 euro krijgt de consument een Xbox 360-console, een standaard videokabel en een Silver-lidmaatschap op Xbox Live. Voor honderd euro meer levert Microsoft nog een 20 GB grote harde schijf mee, aangevuld met een draadloze Xbox 360-controller en een HD-AV-kabel voor weergave op een High Definition-beeldscherm.

External links

Microsoft

External links

Xbox