Een filmpje op YouTube gevonden, dat spijtig genoeg pas na een minuut echt grappig wordt? Youtubetime.com zorgt voor een eenvoudige oplossing. De website geeft je de mogelijkheid om een link te maken naar een filmpje op YouTube, dat direct begint te spelen op het juiste moment.

Gewoon de YouTube-link ingeven, en invullen wanneer je wilt dat het begint te spelen. Zo kan je een link naar een filmpje doorsturen naar je vrienden, zonder de saaie inleiding of het hysterische gegiechel van de cameraman.

Voor de techneuten onder ons: die functie zit ook standaard in YouTube ingebouwd. Helaas is ze niet zo toegankelijk of eenvoudig te gebruiken. Wil je het toch zelf proberen? Voeg dan manueel #t=XmXs toe aan de url van het filmpje, en vervang X door het aantal minuten of seconden. Bijvoorbeeld: http://www.youtube.com/watch?v=yje9yGEvrjU wordt dus http://www.youtube.com/watch?v=yje9yGEvrjU#t=0m13s.

Youtubetime.com maakt dit een stuk eenvoudiger, en geeft je ook een voorvertoningoptie, zodat je snel kan controleren of je de tijd juist hebt ingesteld.
 

External links

Youtubetime

External links

YouTube