Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Als overtuigde muziekliefhebber heb je graag je favoriete songs bij de hand, op elk moment van de dag als het even kan. En nu kan het ook in stijl, met de Pulse mp3-speler van Packard Bell.

Pulse is een nieuwe, opvallend vormgegeven mp3-speler die zowel met wma- als mp3-bestanden raad weet en desgewenst ook van een FM-tuner voorzien is. De Pulse kan ook als dictafoon ingezet worden, of om radio-opnames mee vast te leggen. Een compleet toestelletje dus.

Het meest in het oog springend kenmerk van de Pulse is echter de vormgeving, die vooral opvallend en modieus is. Hij heeft zelfs wat weg van een bontgekleurde geneesmiddelcapsule, al valt hij iets te groot uit om door te slikken.

Maar niet alleen de vorm, ook de beschikbare kleurtjes maken van de Pulse een modieuze verschijning. De instapversie van de Pulse, goed voor 256 Mb opslagruimte, is verkijgbaar in blauw, groen of oranje. De versies van 512 Mb, 1 Gb en 2 Gb zijn in het zwart, wit of roze leverbaar zijn. De zeven verschillende schermkleuren waaruit je kan kiezen, maken het muzikale kleurenfeest compleet.

De Pulse ligt nu in de winkel. De goedkoopste Pulse, met 256 Mb geheugen, gaat over de toonbank voor een richtprijs van 49 euro, of 59 euro indien je voor de versie met FM-tuner kiest. Voor 59 euro haal je de 512 Mb-versie in huis, terwijl de 1 Gb 69 euro moet kosten. Ook hier kost een FM-tuner je 10 euro meer. De topper binnen het Pulse-aanbod krijgt een richtprijs van 109 euro mee, waarbij je over 2 Gb geheugen beschikt. Modebewust zijn hoeft dus geen fortuin te kosten.

Voor de eerder vermelde prijzen krijg je trouwens niet alleen een Pulse mp3-speler. Packard Bell levert er immers een set oortelefoontjes, een AAA-batterij en een cd met de nodige software bij, zodat je meteen van start kan gaan.

External links

Packard Bell