Het back-uppprogramma Double Driver zorgt ervoor dat je nooit hele dagen op het web doorbrengt met de frustrerende zoektocht naar ontbrekende systeemdrivers.

Drivers, kleine softwareprogramma’s die het zware werk verrichten voor uw systeem, zijn onmisbaar en soms vrijwel onvindbaar. Als een van hen ontbreekt of kapot gaat, kan je eindeloos op het web zoeken naar de juiste exemplaren. Daar komt Double Driver van pas. Dit programma maakt een reserviekopie van alle aanwezige systeemdrivers, zodat je ze later zonder problemen kan terugzetten.

Dat is vooral van belang bij de aankoop van een nieuwe pc, met het oog op bepaalde drivers die zich later maar moeilijk opnieuw laten opsporen.

Overzichtelijk
Double Driver, dat een functionele interface heeft met een begrijpelijke menubalk, laat je uitkiezen welke drivers je wil back-uppen. Daarbij biedt het programma mogelijkheden om selectief te bewaren. Als je een driver wil herstellen, kan je die terugvinden in overzichtelijk georganiseerde submappen als System of Sound. Hierdoor ben je niet ook nog eens bezig met speurwerk op je eigen harde schijf.

[download_file]

Voor een goed overzicht van de drivers op je systeem kan je na een scan de lijst opslaan of afdrukken. We zijn benieuwd wat onder het optiemenu verborgen zit, omdat dit in deze versie onklaar is gemaakt.

Double Driver kan een onmisbare bondgenoot zijn als je bezig bent met een herinstallatie na een zware crash. Pak het programma uit met je favoriete archiefsoftware en installeer het op een gewenste plek op de harde schijf.

Windows (alle versies)

External links

Double Driver