netflix offline kijken

Dankzij een update van de Netflix-apps kan je sinds kort films en series downloaden om ze te bekijken zonder actieve internetverbinding. Helaas kan je niet zomaar eender wat downloaden naar je smartphone of tablet, dat heeft te maken met rechten en licenties, maar de keuze is al mooi en wordt elke dag groter. Wij leggen je uit hoe je aan de slag kan.

Downloaden

Screenshot_20161214-110349De eerste stap is natuurlijk de juiste app op je toestel zetten. De mobiele app voor Android vind je hier in de Play Store. De iOS-versie vind je hier. Download de app, maak een account aan indien je dat nog niet hebt – de eerste maand is gratis – en je kan doorgaan naar de volgende stap.

Kiezen

De volgende stap is kiezen wat je wilt downloaden. Als je links bovenaan het menu opent, zal je in de lijst nu ook ‘Beschikbaar voor downloaden’ zien staan. Je krijgt nu alle opties te zien die al zeker beschikbaar zijn om offline te bekijken. Je hoeft niet per se op deze manier door het aanbod te bladeren; je kan ook gewoon zoeken naar een film of serie. Indien die beschikbaar is om te downloaden, zal je het download-icoontje zien staan.

Bekijken

netflix offline downloaden

[related_article id=”166880″]Open nu opnieuw het menu en ga naar ‘Mijn downloads’. Je zal nu al je beschikbare films en series terugvinden. Heb je iets in het buitenland gedownload, dan kan je dat toch nog bij ons bekijken door al je internetverbindingen af te zetten. Wil je iets verwijderen, dan klik je op het pennetje rechts bovenaan. Wil je meer weten over alle limieten die aanwezig zijn op deze nieuwe functie? Dan kan je altijd dit artikel uitpluizen.