Belgacom heeft zopas een nieuwe on-demanddienst aangekondigd. De Movies & Series Pass is een antwoord op Rex en Rio van Telenet en biedt Belgacom TV-klanten onbeperkt toegang tot een wisselend aanbod aan films en series.

De Movies & Series Pass kost 14,95 euro per maand, even veel als een abonnement op Rex bij Telenet. Voor dat bedrag krijg je onbeperkt toegang tot een wisselende bibliotheek van meer dan 400 films en series per jaar, waar dagelijks een nieuw item aan wordt toegevoegd. De films en series in het aanbod kunnen ook individueel worden gehuurd door alle Belgacom TV-klanten.


Lees ook: Providergids: welk telecomabonnement past bij jou?


Wie een abonnement neemt op de Movies & Series Pass krijgt er ook de nieuwe zender ‘ms’ bij, waarop films en series uit het aanbod worden uitgezonden zonder reclameonderbrekingen. Gebruikers van TV Overal krijgen ook op hun smartphone, tablet of pc toegang tot de zender, maar niet tot de catalogus.

Belgacom TV-klanten kunnen de Movies & Series Pass bestellen via kanaal 13 of via e-Services. Wie voor het einde van het jaar intekent, krijgt de eerste maand gratis. Daarna betaal je 14,95 euro per maand. Belgacom TV is beschikbaar in een Pack vanaf 35,75 euro per maand voor telefonie en tv.