Stievie maakt het in een aankomende update mogelijk om ook offline naar tv-programma’s te kijken op je smartphone of tablet.

Stievie is een app van de Vlaamse televisiemaatschappijen, waarmee je uitgesteld naar de programma’s van tien Vlaamse zenders kan kijken. De app werd in december vorig jaar gelanceerd voor Android en iOS, en telt vandaag naar eigen zeggen 20.000 actieve gebruikers. Binnenkort krijgt de app een update die een aantal nieuwe functionaliteiten introduceert.

De voornaamste vernieuwing is de toevoeging van offline programma’s. Gebruikers zullen in de applicatie kunnen aangeven welke programma’s ze offline op hun tablet of smartphone willen zetten, zodat ze die ook zonder internetverbinding kunnen bekijken. De functie wordt half april aan de iOS-versie toegevoegd, maar de Android-app zal snel volgen.

De Android-app wordt half april wel al geüpdatet met onder meer een zoekfunctie, herinneringen, de mogelijkheid om momenten te delen en een betere bediening. Daarnaast krijgen zowel de Android- als de iOS-app een vernieuwd uiterlijk.

Naast de vernieuwingen aan de applicatie, voert Stievie ook wijzigingen door aan de abonnementsformules en betaalmethoden. Naast een doorlopend maandelijks abonnement van 9,99 euro, kan je vanaf half april ook kiezen voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Vanaf dan is het ook mogelijk om met Maestro of Bancontact te betalen.