De Logitech Wireless Desktop mk710 is een combopakket waarin een draadloos toetsenbord en muis vervat zitten. Zowel het toetsenbord als de muis werken met twee AA-batterijen, welke bij het pakket worden meegeleverd. Met deze batterijen zal je overigens erg lange tijd toekomen. Logitech belooft namelijk een batterijlevensduur van drie jaar voor zowel het klavier als de muis.

De meest opvallende feature aan het toetsenbord is het schermpje bovenaan. Hierop kan je de batterijstatus van het toetsenbord nakijken en wordt onder andere aangeduid of Caps Lock en Num Lock zijn ingeschakeld. Onderaan het klavier bevindt zich een handsteun, welke erg comfortabel aanvoelt. Twee paar pootjes aan de achterzijde van het toetsenbord dragen verder bij tot het comfort. Hierdoor kan je immers kiezen of het klavier niet, vier graden, of acht graden naar voren wordt gekanteld.

De toetsen zelf zijn lichtjes afgerond, waardoor je vingers zonder problemen naar het midden van de knoppen glijden. Verder bevat het toetsenbord een numeriek klavier en sneltoetsen waarmee je onder andere het rekenmachine in Windows kan oproepen.

Logitech levert met dit pakket een leuk geheel af. Zowel bij het toetsenbord als de muis gaan comfort en gebruiksgemak hand in hand. Dit zorgt ervoor dat de Logitech Wireless Desktop mk710 een echte aanrader is voor eenieder die veel en regelmatig achter een computer vertoeft.