Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Dualcore-processors, de opkomst van sociale netwerken, de allereerste Blu-ray-schrijvers… elke nieuwe technologie is dit jaar weer beoordeeld door PC Labs en de redacteurs van PC Magazine. Aan het eind van het jaar zetten zij de belangrijkste producten, technologieën én flops van 2006 in de schijnwerpers.

De redacteurs van PC Magazine hebben een selectie gemaakt van de honderd producten die in 2006 de hoogste scores haalden en stellen die nu aan hun lezers voor in een webenquête. De producten zijn overzichtelijk verdeeld over tien categorieën, plus een rubriek met kandidaten voor flop van het jaar. Zo kunnen de lezers van PC Magazine en ZDNet gemakkelijk aangeven welke producten en merken de meeste indruk hebben gemaakt.

Wie zich niet kan vinden in de voorselectie, mag ook zelf producten nomineren. Aan het einde van de enquête wacht een prijzenpot van meer dan 7.500 euro. Het evenement wordt afgesloten met een evenement in Carre, waar de winnaars van deze verkiezing hun award ontvangen. Dat gebeurt tegelijk met de uitreiking van de Site van het Jaar-awards. U kunt deelnemen aan de verkiezing op onderstaand webadres.

External links

Product van het jaar