Het internetevenement van het jaar is er weer! De Clickx-redactie heeft alle sites beoordeeld en er drie lijsten uit gepuurd. Nu is het aan jou om je favoriete sites in onze eeuwige hall of fame te stemmen.

Jij bepaalt mee wie er wint. Op de site www.sitevanhetjaar.be vind je de volledige lijsten van de genomineerde sites voor 2006: 100 professionele sites, 100 amateursites én 100 blogs. Stemmen kan tot en met maandag 28 november, dus wacht niet te lang!

Tijdens een spetterend evenement in Carré op vrijdag 8 december maken we, in het bijzijn van de webmasters en een aantal Clickx-lezers, de resultaten bekend. En op 12 december lees je dan in Clickx Magazine wie het meeste stemmen heeft binnengerijfd en met de titel mag pronken.

Het is al de tiende keer dat Clickx Magazine deze verkiezing organiseert. Vorig jaar ging Google met de ereprijs lopen bij de professionele sites, werd Tuinadvies – dit jaar bij de professionele sites – eerst in de categorie Amateursites. In de nieuwe blogcategorie haalde Herman’s Wereldkeuken (intussen omgedoopt tot Oogsnoep) de overwinning binnen.

Sinds vorig jaar brengen we ook blogs onder de aandacht. Maar de verkiezing van Blog van het Jaar is niet helemaal onomstreden, zo blijkt uit een aantal reacties. Bij het samenstellen van de lijst met genomineerden voor Blog van het Jaar 2006 zijn we op zoek gegaan naar persoonlijke blogs die regelmatig geüpdatet worden, een leuke schrijfstijl hebben en vlot leesbaar zijn voor een groot publiek (om maar enkele van onze criteria op te sommen).

Het is onvermijdelijk dat niet iedereen het eens is met deze selectie (een stelling die trouwens evenzeer geldt bij de professionele en de amateursites). Over smaken valt nu eenmaal niet te redetwisten.

Meer info over de verkiezingen vind je op www.sitevanhetjaar.be. Daar vind je trouwens ook het wedstrijdreglement terug.

External links

Site van het Jaar