Telefoneren via het internet verloopt veelal via een headset die via een kabel met je pc verbonden is. De nieuwe Plantronics Voyager 510-usb is een lichtgewicht headset die je via Bluetooth met je pc én je gsm kan verbinden, om altijd en overal draadloos te babbelen.

De Voyager 510-usb ziet er stijlvol uit, en pakt uit met enkele interessante eigenschappen. De ruisonderdrukkende microfoon is handig om met je gsm of pda te bellen op lawaaierige plaatsen. Je kan de Bluetooth-headset niet alleen op je gsm aansluiten, maar ook gebruiken voor internettelefonie en chatten via Skype en MSN Messenger.

Hiervoor hoef je enkel de bijgeleverde Bluetooth Voice Adapter in je pc te pluggen.De PerSonoCall-software zorgt ervoor dat je de headset kan gebruiken om te skypen.

De headset levert tot zes uur spreektijd en kan zo’n 100 uren in standby staan. De Voyager 510-usb is met een richtprijs van 156 euro niet meteen goedkoop, maar je krijgt er voor die prijs wel een handige bureaulader en een usb-lader bij.

External links

Plantronics