Bijna alle hedendaagse randapparatuur voor je pc werkt met een usb-aansluiting. Daardoor heeft zelfs de beste pc niet genoeg beschikbare poorten om al die hebbedingen in te pluggen. Belkin komt met een oplossing die alvast iPod-gebruikers uit de problemen helpt.

Bijna alle hedendaagse randapparatuur voor je pc werkt met een usb-aansluiting. Daardoor heeft zelfs de beste pc niet genoeg beschikbare poorten om al die hebbedingen in te pluggen. Belkin komt met een oplossing die alvast iPod- gebruikers uit de problemen helpt.

De TuneSync ziet eruit als de standaard oplader voor elke iPod van de laatste generatie. Het docking station beschikt echter over 5 extra usb-poorten en doet dus ook dienst als hub voor alle mogelijke toestellen met een usb-aansluiting.

Het ontwerp is helemaal in de klassieke iPod stijl; strakke lijnen en volledig in koelkastwitte uitvoering. Als extraatje heeft de TuneSync een audioaansluiting waar je stereo-installaties, speakersets of hoofdtelefoons op kan aansluiten. Je luistert zo muziek terwijl de batterij van je iPod herlaadt.

De TuneSync werkt met alle usb 1.1- en 2.0 apparaten. Belkin garandeert overdrachtsnelheden van 12 Mbps bij usb 2.0. Best handig, al kan je je afvragen of 52,95 euro niet wat overdreven is voor deze TuneSync.

External links

Belkin