De nieuwe HP-printers combineren een aantal snufjes die je al kon terugvinden op andere modellen uit het gamma. Voor het eerst krijg je nu een netwerkaansluiting voor een zachtere prijs.

Via een (bedrade) Ethernetverbinding kan je de HP Deskjet 6980 en 6940 aansluiten op vijf verschillende computers, volgens HP met een minimaal verlies van afdruksnelheid. Het 6980-model beschikt ook over de mogelijkheid om draadloos te printen, via de ingebouwde Wi-Fi technologie kan je hem binnen een netwerk gebruiken.

Beide apparaten zijn ontworpen om grote hoeveelheden te printen. Je zou tot 27 kleurenpagina’s of 36 zwart wit pagina’s per minuut kunnen afdrukken.

Je kan de nieuwe HP-toestellen even goed als fotoprinter gebruiken. Met de Pictbridge-technologie plug je je digitale camera via een usb-aansluiting rechtstreeks in je printer en deze drukt ze af met een resolutie van 1200 x 1200 dpi (4800 dpi geoptimaliseerd).

Beide printers komen in maart op de markt. De HP Deskjet 6980 kost 179 euro en zijn broertje de 6940 koop je voor 129 euro.

External links

HP