BenQ is vooral bekend omdat ze digitale camera’s van goede kwaliteit proberen te combineren met een aanvaardbare prijs. Hun twee nieuwe modellen zijn daar geen uitzondering op.

De specificaties van de DC E520+ en de DC E600 liegen er niet om. De eerste combineert een vijf megapixel resolutie met een intern geheugen van 20 MB en de mogelijkheid om video-opnames te maken met 30 beelden per seconde.
Het E600-model heeft dan weer een 2D-draaibare lens die in twee stappen de camera inschuift waardoor de behuizing zo compact mogelijk blijft. Ondanks z’n compacte behuizing levert de DC E600 kwaliteitskiekjes af aan de goede resolutie van zes megapixel.

De E520+ is eigenlijk een kopie van zijn voorganger de E520 maar met een aantal subtiele verbeteringen. De E600 valt dan weer op door z’n zogenaamde ‘easy-dial’ interface, waardoor je makkelijker instellingen op je camera kan aanpassen.

Het leukste hebben we uiteraard voor het einde gehouden; de prijs. Voor de DC E520+ betaal je 225 euro terwijl je voor de DC E600 219 euro neertelt. Ondanks de mindere specificaties is het E520+-model iets duurder omdat het over een Pentax objectief beschikt. Wat ons betreft betaal je een aantrekkelijke prijs voor deze twee nieuwe toestellen.

External links

BenQ