Helemaal in de sfeer van de kerstperiode organiseert de online gadgetshop Gifta een wedstrijd met als hoofdprijs een nieuwe laptop. Wie wil meespelen, moet in zijn of haar pen kruipen.

Gifta wil betaalbare laptops verkopen, en als stunt geven ze er nu eentje weg aan iemand die een laptop echt nodig heeft. Deelnemen aan de wedstrijd is heel eenvoudig: stuur een info@gifta.be of brief waarin je vertelt waarom jij een draagbare pc nodig hebt. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen, en die krijgt de laptop thuisbezorgd. Je kan je schrijfsels nog indienen tot 1 februari 2006.

De laptop komt van Maxdata en wordt voorgeïnstalleerd met het Ubuntu Linux besturingssysteem, Open Office 2.0 en andere gratis software. Gifta wil Ubuntu promoten als gratis en gebruiksvriendelijk alternatief voor Microsoft Windows XP.

!!! OPGELET. STUUR JE REACTIE RECHTSTREEKS NAAR GIFTA OP info@gifta.be, NIET HIER IN DE COMMENTAAR PLAATSEN. BRIEVEN DIE ONDERAAN DIT ARTIKEL STAAN, DOEN NIET MEE AAN DE WEDSTRIJD !!!

External links

Gifta