Draagbare mediaspelers staan in vele cadeaulijstjes in de top 3. Net voor de feestdagen rolt Philips zijn vernieuwde lijn van GoGear 'jukeboxen' richting winkels.

Draagbare mediaspelers staan in vele cadeaulijstjes in de top 3. Net voor de feestdagen rolt Philips zijn vernieuwde lijn van GoGear ‘jukeboxen’ richting winkels.

De GoGear komt in drie versies: de HDD6320 met een harde schijf van 30 GB, de HDD1620 (6 GB) en de HDD1420 (4 GB). De muzikale drieling kreeg een stijlvolle zwarte behuizing aangemeten, met blauwverlichte bedieningsknoppen. Pal in het midden van de bediening zit een verlicht aanraakscherm waarmee je snel doorheen je muziek- of fotocollectie kan bladeren.

Naast het afspelen van je favoriete mp3- en wma-bestanden kunnen de GoGear-spelers je fotocollectie huisvesten en op het lcd-scherm in een diashow tonen. Verder is er een microfoon voorzien om zelf opnames te maken in het wav-geluidsformaat.

Philips anticipeert op de toename van legale muziekdownloaddiensten, en ondersteunt het PlaysforSure-initiatief van Microsoft. PlaysforSure is een garantie dat je de online gekochte muziek kan afspelen op je mediaspeler. Hierdoor kunnen de GoGear-toestellen ook muziekbestanden afspelen met de Windows DRM10 kopieerbeveiliging.

De GoGear HDD6320 heeft de mogelijkheid om je foto’s rechtstreeks van je digitale camera in te laden, zonder tussenkomst van je pc. Je hebt hiervoor wel het optionele GoGear-snoer voor mini-usb camera’s nodig.

De Philips GoGear-reeks ligt nu in de winkel. Instapmodellen HDD1420 en HDD1620 kosten respectievelijk 229,99 euro en 249,99 euro. Het topmodel HDD6320 met 30 GB opslag is de jouwe voor 329,99 euro. Binnenkort kan je in Clickx Magazine 109 een uitgebreide test lezen van de HDD6320! (27 december in de winkel)

External links

Philips