Levend monument Raymond van het Groenewoud lanceert op 15 oktober zijn nieuw album. Microsoft en platenmaatschappij EMI willen hun kruistocht tegen piraterij in een positief daglicht stellen en trakteren de fans op allerlei leuke extra’s.

De actie kadert in het WGA-programma van Microsoft (Windows Genuine Advantage), waarbij je als gebruiker van een legale Windows-versie allerlei gratis extra’s krijgt aangeboden. Op een speciale Raymond-pagina heeft Microsoft een gratis bureaubladthema neergepoot met daarin een wallpaper, pictogrammen, een screensaver en enkele samples uit bekende nummers van Raymond van het Groenewoud om te gebruiken als Windows-geluiden.

Via een speciaal pictogram op het Raymond-bureaublad kom je terecht op een videopagina waar je korte filmpjes kan bekijken van de repetities en de opnames van Raymonds nieuwe cd, ingeblikt en gemonteerd door zijn zoon Jasper. Het weekblad Humo springt mee op de kar en is voor de gelegenheid in de archieven gedoken. Op Humo’s the wild site kan je oude interviews en platenbesprekingen terugvinden.

External links

Microsoft en Raymond

External links

Humo