Via je mp3-speler genieten van muziek is niet echt sociaal te noemen. Creative en Logitech brengen nu elk een vedergewicht speakersetje uit om overal en iedereen van je deuntjes te laten genieten.

Creative’s nieuwste luistert naar de ronkende naam ‘TravelSound 400’, en is een compacte reisgezel die van om het even welke audiobron zich van zijn beste muzikale kant laat zien. De twee ingebouwde luidsprekers leveren een vermogen van 4 Watt, en kan je handig wegklappen door ze weg te draaien in de voetsteun. Handig zijn de extra volumeknopjes en de aan/uit-schakelaar op de voorkant. De TravelSound 400 zingt het op 4 kleine AAA-batterijen zo’n 35 uren uit.

Concurrent Logitech heeft op zijn beurt de ‘mm28 portable speakers’ aan zijn luidsprekercollectie toegevoegd. Ook hier is compactheid troef, en dubbelt de speakervoet eveneens als beschermende behuizing. Qua design is het duidelijk dat Logitech mee op de Apple-look-kar springt, met eenvoudige lijnen en een kenmerkend wit kleurtje. De mm28 werkt op 4 AA-batterijen volgens Logitech 45 uren, en wanneer de batterijen leeg zijn kan je de bijgeleverde stroomadapter gebruiken.

Beide speakersetjes zien het daglicht in september. De Creative TravelSound 400 gaat met je mee voor 79 euro, de Logitech mm28 kost je 79,99 euro.

External links

Creative

External links

Logitech