Draagbare mp3-spelers geven je de vrijheid om overal en altijd naar je favoriete deuntjes te luisteren. Enkel het snoer van de koptelefoon kan je nog storen. Logitech brengt nu een nieuwe draadloze koptelefoon op de markt, speciaal voor de iPodders onder ons.

De ‘Logitech Wireless Headphones for iPod’ zegt eigenlijk al alles in zijn naam: hij is draadloos en exclusief voor de iPod-speler ontworpen. Plug de bijgeleverde adapter in je iPod, en je kan meteen je muziek draadloos beluisteren. De communicatie verloopt via Bluetooth, zodat je nooit storingen hebt op het audiosignaal. Het maximum bereik is zo’n 10 meter.

Logitech gaf deze nieuwe koptelefoon een lichtgewicht design, zodat je de hoofdband niet op, maar aan de achterkant van je hoofd draagt. Handig om je zorgvuldig met gel en föhn gecoiffeerde haar niet uit de plooi te halen. De Wireless Headphones for iPod kreeg aan de zijkant een ‘clickwheel’-vormige bediening, bekend bij iPod-gebruikers. Hiermee kan je het volume aanpassen en tussen liedjes verspringen.

De ingebouwde batterij is goed voor 8 uur draadloos iPodden. De Bluetooth adapter past op iedere iPod met een ‘dock connector’, wat je zeker terugvindt op modellen van de laatste 2 jaar. Logitech verkoopt de hippe Wireless Headphones for iPod vanaf juli, voor de minder hippe prijs van 149,99 euro.

External links

Logitech