HP heeft geen grote stamboom als het aankomt op mobiele gadgets en toestellen. Het is niet verwonderlijk als een smartphonefabrikant als Samsung of Apple op de proppen komt met een polshorloge, het is dat wel als dat een bedrijf is dat gekend staat om zijn printers en computers. Desalniettemin zorgt HP voor een verrassing met wat wel eens het meest stijlvolle slimme horloge tot op heden zou kunnen zijn.

Swarovski

Het hebbeding is omgeven door kristallen van Swarovski. Het werd ontworpen door Amerikaanse designer Isaac Mizrahi en zal vooral vrouwen weten aan te trekken. Het glas is een transparant scherm dat notificaties op een elegante manier kan weergeven, waaronder ook de stappen die je op een dag gezet hebt.

Een bericht dicteren, muziek beluisteren of je hartslag meten kan je er niet mee, in tegenstelling tot gelijkwaardige horloges. Erg is dat niet, want het heeft als grote troef dat de batterij jaren meekan als je het horloge enkel als uurwerk gebruikt. Maak je gebruik van de slimme componenten, dan kan je nog steeds 5 dagen mee.

Niet slecht voor een horloge van 250 dollar. Wil je een ander kleurtje, of een andere kleur voor het bandje, dan moet je wel 40 dollar opleggen. Maar zelfs dan is dit horloge nog steeds de moeite, lijkt ons.