Draadloos internet vind je tegenwoordig op steeds meer plaatsen, maar lang nog niet overal. Neem daarom je favoriete webpagina’s onderweg mee op een usb-stick of laptop met Webaroo. 

Webaroo opent zichzelf direct in je browser, waar het pagina’s weergeeft zoals je ze ook mét verbinding zou zien. Als je met beperkte ruimte te maken hebt, kan je kiezen of je alles wil zien (inclusief video’s en plaatjes), of slechts de tekst van een website wil lezen. Het verzamelen van offline domeinen is uitgekiend. Je kan internetfavorieten importeren of Webaroo vragen om Google-zoekopdrachten uit te voeren en de eerste resultaten op te slaan in zijn ingewanden. Wij stellen onze vraagtekens bij de laatste methode, maar zijn verrast door de vindingrijkheid van de makers.

[download_file]

Als je offline gaat, heb je de meest recent bijgewerkte versie van je favoriete pagina’s bij, omdat Webaroo bij het volgende contact met het web synchroniseert. Als het je te ver gaat om handmatig pagina’s toe te voegen, zoek dan een van de vele webpakketten uit die Webaroo aanbiedt. Deze handige verzamelingen zijn meestal alleen in het Engels verkrijgbaar en met een Wikipedia-pakket van meer dan 4 GB zijn deze verzamelingen ruimtevreters.

Voor flexibele werkers met een laptop kan Webaroo een geschenk uit de hemel zijn, maar ook andere mobiele gebruikers zijn niet vergeten. Er is een speciale versie voor telefoons en de meest uiteenlopende geheugensticks (U3, SD, externe harde schijf) beschikbaar. Hier moet je wel een toestel voor hebben dat Java-applicaties accepteert. De lijst met geschikte toestellen kan je op deze pagina vinden. Voor de laptop/pc-versie kan je bij ons terecht. Vergeet overigens niet het .NET 2.0 Framework te downloaden.

Windows 2000/XP/Vista

External links

Webaroo