Er wordt veel lawaai gemaakt over internetapplicaties op basis van Adobe AIR. eBay voegt de daad bij het woord en brengt dit programma uit waarmee je veilingen in de gaten kan houden en beheren.

eBay Desktop maakt gebruik van de AIR-technologie, wat het grofweg gesteld mogelijk maakt om Flash-applicaties buiten de browser te draaien. Dit betekent dat je eerst de nodige software van Adobe moet installeren. Maar geen nood: als je eBay Desktop probeert te installeren zonder de AIR-fundering, dan zal het installatieprogramma haar eerst afhalen en aanbrengen.

[download_file]

Dit eBay-programma kunnen we het best omschrijven als een verzamelplek voor alle Mijn eBay-informatie, aangevuld met nuttige tools. Eigenlijk kan je via eBay Desktop alles doen wat je via de browser kan. Speuren naar interessante koopjes bijvoorbeeld, en erop bieden. Zoeken kan met een aantal filters, zodat je bijvoorbeeld alleen veilingen uit eigen land ziet.

Uniek zijn de eBay Feeds. Je kan aan de hand van een zoekterm en criteria een RSS-feed opzetten met daarin relevante veilingen. Zo komt je altijd te weten of een gewild object plots te koop wordt aangeboden.

Om eBay Desktop te gebruiken, moet je je inloggegevens invoeren. Het programma zal dan automatisch koppelen met de Belgische eBay-site.

Windows XP/Vista of Mac OS X 10.4/10./5

External links

eBay