Grotere monitoren brengen pijnlijke polsen met zich mee van al het gesleep met de muis. Met Edgeless verdwijnen de grenzen van je beeldscherm als het ware, en neem je een handige binnenweg naar de juiste plaats op het bureaublad.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Grotere monitoren brengen pijnlijke polsen met zich mee van al het gesleep met de muis. Met Edgeless verdwijnen de grenzen van je beeldscherm als het ware, en neem je een handige binnenweg naar de juiste plaats op het bureaublad.

Het is allang niet meer zo vreemd om twee met elkaar verbonden monitoren op het bureau te hebben staan. Het duidelijke voordeel van zo’n opstelling is dat je meerdere vensters tegelijk kan openen zonder te kampen met overlapping. Maar om met de muis op de juiste plekken in je vensters te komen, lijkt het wel alsof je meters met het ding moet slepen. Daar is het miniem kleine Edgeless voor op maat gemaakt.

[download_file]
Voortaan kan je de muis als een vliegtuig gebruiken. “Vlieg” je links het beeldscherm uit, dan duik je vanzelf rechts weer op. Dit proces werkt helaas niet voor het verslepen van vensters, maar het is bijzonder prettig om de muis telkens de kortste route te laten afleggen. Als je dus veel met meerdere schermen werkt of zojuist een monitor van negentien inch hebt aangeschaft, kan Edgeless prima van pas komen.

Windows (alle versies)

External links

Edgeless 1.0