Met twee kleurige nieuwe USB-sticks wil hardwarefabrikant Kingston meer leveren dan enkel opslag. Eén datadrager bevat spelletjes, de andere neemt je mailprogramma en browser overal mee naartoe.

Met twee kleurige nieuwe usb-sticks wil hardwarefabrikant Kingston meer leveren dan enkel opslag. De DataTraveler Mini onthoudt de gebruiksinstellingen en gegevens van je mailprogramma of browser. Zo kan je op elke pc snel je eigen werkomgeving oproepen.

De programma’s die de datadrager ondersteunt, zijn Outlook Express, Internet Explorer, Firefox en Mozilla Thunderbird. Omdat alle communicatiegegevens op de USB-stick staan, blijven er geen data achter op de gastcomputer. Deze functie is handig voor wie niet altijd op een persoonlijke computer werkt.

De DataTraveler Mini Fun is gericht op een iets speelser publiek. Deze stick beperkt zich tot opslag, maar biedt wel een leuk design met twee spelletjes erbij. Zo kan je naar hartenlust sudoku’s invullen of puzzelen met het spel Atlantis. Beide modellen zijn verkrijgbaar met een opslag van één, twee, of vier gigabyte. Afhankelijk van die capaciteit bedraagt de prijs respectievelijk 9, 16 en 36 euro.

External links

Kingston