Met de JetFlash T3 gooit Transcend een ultrakleine usb-stick op de markt. Het model is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 1 GB en 2 GB en kan je gewoon in je portefeuille bewaren.

Het stickje weegt 2 gram, is amper 3 cm lang, 1,2 cm breed en nog geen 2,5 mm hoog. Toch kan de JetFlash T3 tegen een stootje: dankzij de onbreekbare behuizing van polycarbonaat is hij bestend tegen buigen, druk, vibratie, schokken en water.

Je kan de JetFlash T3 bijgevolg zonder problemen aan je sleutelhanger bevestigen of gewoon in je portefeuille bewaren zonder dat hij beschadigd raakt. Door het slanke ontwerp past hij ook zonder problemen in dicht op elkaar geplaatste usb-poorten.

Op deze nieuwe sticks tref je de JetFlash elite software van Transcend aan, met onder andere AutoLogin om automatisch in te loggen op je internetaccounts, PC-Lock waarmee je je pc ‘op slot’ kan doen en DataBackup om snel en eenvoudig backups te maken en je gegevens te herstellen.

De 1 GB-versie heeft een adviesprijs van 10 euro, heb je 2GB nodig dan betaal je 17,50 euro. Op beide modellen krijg je een levenslange garantie.

External links

Transcend