Het stuurprogramma is altijd hongerig naar updates, maar toch nooit helemaal bij de tijd. En als je het hele besturingssysteem opnieuw moet installeren? Gebruik dan DriverMax om de gulzige meute in één klap up-to-date te brengen.

Met DriverMax maak je een kopie van alle drivers op je systeem en bewaar je ze in een apart bestand. Als je een groot onderhoud uitvoert of je Windows-besturingssysteem opnieuw installeert, kan je dit bestand achteraf raadplegen en alles weer in de oude staat terugbrengen.

[download_file]
Volgens de makers installeren de juiste versies van alle drivers zich in één klap opnieuw en moet je alleen Windows opnieuw opstarten om deze massale update te voltooien.

Omdat ook veel externe apparaten, zoals printers en ondersteuning voor camera’s, gebruikmaken van dit soort drivers, kan je jezelf een hoop narigheid besparen door deze gratis software te laten helpen. Er is ook een mogelijkheid om te controleren of er nieuwe updates voor je huidige stuurprogramma’s aanwezig zijn, maar deze optie functioneert niet altijd even goed.

Om dit programma te kunnen gebruiken, moet je een registratiecode van de website halen door je e-mailadres in te voeren. Een Nederlandstalige versie is niet te vinden, en voor oudere systemen is DriverMax niet geschikt.
Windows XP/2003/Vista

External links

Driver Max 3.0