Met de Stylus Photo RX685 en RX585 van Epson maak je hoogwaardige prints, scans en kopieën. Foto’s worden razendsnel afgedrukt en kunnen gemakkelijk de concurrentie aan met de exemplaren van de ontwikkelservice.

De twee nieuwe foto-all-in-ones maken gebruik van de Epson Claria Photographic-inkt, die zorgt voor een optimale kwaliteit en levensduur van je kiekjes. Beide modellen gebruiken afzonderlijke inktpatronen voor elke kleur (aan 9,99 euro per stuk), wat de kost van je afdrukken ten goede komt omdat je nooit halfvolle cartridges moet weggooien.

Dankzij een nieuw printkopmechanisme gaat het afdrukken erg snel: de RX685 doet 23 seconden over een foto op standaardformaat, de RX585 heeft er 27 nodig. Documenten op A4-formaat worden met een snelheid van respectievelijk 40 en 37 pagina’s per minuut afgedrukt.

Op het 6,3 cm grote LCD-kleurenscherm kan je foto’s bekijken en bewerken zonder tussenkomst van een computer. Beide printers zijn ook compatibel met PictBridge en USB Direct-Print. Daarnaast kan je ook rechtstreeks op daartoe geschikte cd’s en dvd’s printen.

De scanner heeft een optische resolutie van 1200 x 2400 dpi en kan afbeeldingen rechtstreeks naar de geheugenkaart scannen, als bijlage bij een e-mail en in een hele hoop bestandsformaten waaronder pdf. Foto’s die scheef ingescand worden, worden automatisch rechtgezet.

De Stylus Photo RX685 krijgt een adviesprijs mee van 209 euro, terwijl de RX585 voor 169 euro over de toonbank mag. Voor een vergelijking van beide modellen kan je op de website van Epson terecht.

External links

Epson