Als je wil gaan slapen, maar nog bezig bent met een grote download, heb je drie keuzes: opblijven, de computer de hele nacht stroom laten verslinden of AMP WinOFF installeren en zelf bepalen wanneer je pc wordt uitgeschakeld.

AMP WinOFF is een tijdschakelaar voor de pc, die je volledig naar wens kan instellen. Je kan een vast tijdstip bepalen waarop het systeem zichzelf uitschakelt, een aftelmechanisme in werking stellen of vanuit het systeemvak je pc direct in de slaapstand gooien.

[download_file]
Als je met meerdere gebruikers op een Windows-computer werkt, is het mogelijk om voor meerdere gebruikers in te stellen dat het systeem wordt uitgeschakeld. Het is daarnaast mogelijk om vlak voor het afsluiten een schermafbeelding vast te leggen of een programma te draaien. Als je nog steeds met een modem werkt, kan AMP Winoff die uitschakelen voordat de stroom eraf gaat.

Als je op vakantie gaat en een vriend een dag na je vertrek je pc nodig heeft, is het zelfs mogelijk om een datum en tijdstip te bepalen waarop de pc wordt uitgezet. Als hij zijn werk heeft gedaan, zal het systeem netjes op de afgesproken dag tijdelijk vaarwel zeggen. Door de uitgebreide mogelijkheden om je computer in de slaapstand te zetten of opnieuw op te starten, is AMP WinOFF een handig gratis programma voor systeembeheerders en energiebewuste computeraars.
Windows 9x/Me/NT/2000/XP

External links

AMP WinOFF 4.21