Met Revo Uninstaller zet je een hogedrukspuit op je systeem. Verwijder software en hun vermelding in het register of mik op tijdelijke bestanden en vertragende opstartmodules.

De heldere interface kan je op verschillende manier indelen, zodat je snel de programma’s vindt die je wil verwijderen. Tijdens die procedure vraagt Revo Uninstaller of je ook het register wil raadplegen. Vaak blijven daar softwarerestanten achter. Met dit programma kan je het vuil meteen wegspoelen.

[download_file]
In aparte tabbladen heb je rechtstreeks toegang tot de belangrijkste functies van het Windows Configuratiescherm. Hier kan je ook zien welke software zichzelf opent bij het opstarten van Windows. Pas deze lijst aan en neem vervolgens een kijkje bij de tijdelijke bestanden die je computer bevolken. Revo Uninstaller staat je in de Track Cleaner-modus toe om deze overbodige vuilnisbak vol tijdelijke Office- en internetbestanden direct leeg te maken.

De nieuwste versie van Revo Uninstaller is nog niet in het Nederlands beschikbaar, maar dankzij de overzichtelijke en kleurige interface is het bijzonder makkelijk navigeren binnen de uitgebreide hoeveelheid deelvensters. Vooral de mogelijkheid om direct toegang tot het Windows-register te krijgen, is bijzonder handig. Pas echter wel goed op wat je verwijdert en maak van tijd tot tijd herstelpunten in je systeem. Zo voorkom je dat de Revo-hogedrukspuit de fundamenten van je systeem wegspoelt.

Windows 2000/XP/Server 2003/Vista

External links

Revo Uninstaller 1.30