Op vakantie gaan is best prettig, maar toch komt er altijd de nodige stress bij kijken. Onjuiste reisinstructies van je partner, waardoor de sfeer even minder aangenaam wordt, of jengelende kinderen op de achterbank? De nieuwe toestellen van LG helpen deze euvels van de baan.

De voorgestelde gps-toestellen komen in twee smaken. Zowel de LN-500 als de LN-515 bieden je een aanraakgevoelig scherm van 3,5 inch en een geïntegreerde fotoviewer. Er zijn echter wat verschillen. Zo beschikt de LN-500 over kaarten van de Benelux en kan hij de voornaamste wegen van Europa aan. Het bijgeleverde SD-kaartje heeft een opslagcapaciteit van 256 MB. De grote broer, de LN-515, kan alle kaarten van Europese landen tevoorschijn toveren en heeft een SD-kaart van 2 GB.

Over naar de achterbank. de DP271 is een draagbare dvd-speler die je aan je zetel kan vastmaken. Hij is voorzien van een 7-inch scherm met ingebouwde luidsprekers, en de batterij houdt het 3,5 uur uit. Geeft de batterij de geest, dan sluit je de dvd-speler aan op de sigarettenaansteker in je auto. Handig om weten is dat de DP271 ook een usb-aansluiting heeft, DivX en MPEG-films aankan en daarnaast ook raad weet met mp3- en wma-bestanden. Vanzelfsprekend kan je ook filmpjes kijken als je niet in je auto zit.

De LN-500 kost 200 euro, de grotere broer LN-515 verwisselt voor 330 euro van eigenaar, en de DP271 ten slotte maakt je portefeuille 200 euro lichter.

External links

LG