Een grote softwareschoonmaak kost je veel tijd in Windows. Tergend traag doorloop je de procedure die overbodige programma’s één voor één van de schijf haalt. Gebruik EasyUninstaller om je snel van dit klusje af te maken.

Wanneer je op de juiste manier software wilt verwijderen, ga je in het Configuratiescherm naar het Software-menu . Het indexeren van programma’s is meestal bijzonder traag en als je meerdere programma’s wil verwijderen, moet je de hele procedure één voor één doorlopen. EasyUninstaller laat je al het toekomstige afval in een overzichtelijke lijst selecteren, zodat je wat vaart kan maken.

[download_file]
EasyUninstaller indexeert snel welke programma’s geïnstalleerd zijn en laat meteen zien waar in het systeem ze zich bevinden. Als je niet zeker bent of het verstandig is om een programma te verwijderen, gebruik je de back-upmanager om het zekere voor het onzekere te nemen. Vink elk overbodig programma aan op een lijst en met één druk op de knop ben je vertrokken.

Als de informatie aanwezig is, laat EasyUninstaller je de website van de producent zien, zodat je kan controleren op nieuwe versies. Vooral bij apart geïnstalleerde upgrades en updates is het vaak niet duidelijk wat je precies voor je neus hebt, dus dit soort informatie kan je helpen bij de beslissing om wel of niet tot wissen over te gaan.
Windows 98/2000/XP

External links

EasyUninstaller 1.5