De Perfection V200 Photo van Epson is een compacte scanner voor zowel films als foto’s. De bijgeleverde software corrigeert automatisch scheefgescande foto’s en met een druk op de knop scan je documenten automatisch naar pdf-formaat.

In de uitneembare houder kan je tot 4 dia’s en tot 6 frames van een 35mm-film bevestigen, om ze in één keer te scannen. Dat gebeurt met een optische resolutie van maximum 4800 dpi. De Matrix CCD-scantechnologie garandeert een hoogwaardige beeldkwaliteit.

De Perfection V200 Photo is ook geschikt om andere documenten mee in te scannen. Met gesloten klep mogen die zelfs tot 25 mm dik zijn.

Een groot voordeel van dit toestel is de opstartsnelheid. Aan- of uitzetten duurt amper drie seconden. Er is dus geen opwarm- of afkoelperiode meer nodig, waardoor je heel wat tijd kan winnen. Aan de portefeuille is ook gedacht: de V200 voldoet aan de ENERGY STAR-standaarden voor laag stroomverbruik. Bovendien wordt na 14,5 minuten de spaarstand automatisch geactiveerd.

De Perfection V200 Photo wordt geleverd met een hele reeks beeldbewerkers. Auto Photo Orientation corrigeert automatisch scheefgescande automatisch en Epson Easy Photo Fix doet oude en vervaagde foto’s herleven. Met de Epson Creativity Suite en ArcSoft PhotoImpression bewerk je het ingescande materiaal. Tot slot zit ook ABBYY FineReader Sprint 6 Plus in de doos.

De Epson Perfection V200 Photo van Epson ligt vanaf juli in je multimediawinkel voor €99.

External links

Epson