Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Packard Bell heeft de Compasseo 820 voorgesteld. De opvolger van de Compasseo 600 heeft een groter scherm van 4 inch, een snellere processor en een groter geheugenkaartje van 2 GB. Nieuw is dat je ook Outlook-bestanden kan importeren.

Met EasyGuide, de nieuwe navigatiesoftware, en de verbeterde spraakgestuurde gids is aan gebruiksvriendelijkheid gedacht, aldus Packard Bell. Het grotere scherm van 4 inch vergemakkelijkt het navigeren.

Ook aan de beschikbare informatie is gesleuteld. De point of interests, zeg maar handige locaties, hebben een update gekregen. In de database zijn meer restaurants, hotels, toeristische informatie en weetjes opgenomen, zodat je gemakkelijk je weg vindt. Leuk om te weten is dat de Compasseo gratis verkeersinformatie en updates van flitscamera’s aanbiedt.

De geïntegreerde Bluetooth-mogelijkheden laten toe je gsm aan te sluiten op de Compasseo, zodat je handenvrij kan bellen. Voor je multimedia doe je een beroep op de ingebouwde mp3-speler of het digitale foto- en videoalbum. Ook de contacten, kalender en taken van Outlook voelen zich thuis op dit GPS-toestel, zodat je het ook als organizer kan gebruiken.

De Compasseo 820 is nu verkrijgbaar bij je multimediaboer voor 349 euro, inclusief het geheugenkaartje van 2 GB.

External links

Packard Bell