Met de Network MediaPlayer-350 WLAN van Freecom kan je draadloos al je multimedia streamen naar je tv, stereo of naar andere pc's in je netwerk.

Met de Network MediaPlayer-350 WLAN van Freecom kan je draadloos al je multimedia streamen naar je tv, stereo of naar andere pc’s in je netwerk.

Eens de harde schijf is opgenomen in je netwerk en aangesloten op je tv of stereo, kan je met een afstandsbediening je multimediabestanden naar keuze selecteren. Naast streamingmogelijkheden is dit toestel ook een harde schijf die als server draait in je netwerk. Je computer hoeft dan ook, tenzij je rechtstreeks van een computer streamt, niet aan te staan.

De Network MediaPlayer kan aan de slag met videobestanden, muziek en foto’s. De meest gangbare formaten zoals AVI, MPEG, WMV, mp3 en jpg worden ondersteund, en ook met DivX- en XviD-videobestanden weet deze mediaplayer raad.

Het aansluiten op je tv doe je met behulp van S-Video, composiet- of componentkabeltjes. Er is ook een aansluiting voor High-Definition voorzien. Met de extra usb-ingang kan je het geheugen uitbreiden.

Het toestel komt in verschillende smaken. Voor de Drive-In-versie zonder harde schijf betaal je 199 euro. Je kan ermee streamen en eventueel later nog beslissen om zelf een harde schijf in te bouwen. Daarnaast zijn er versies van 250 GB (299 euro), 400 GB (339 euro) en 500 GB (399 euro).

External links

Freecom