Epson brengt met de Stylus D92 een voordelig instapmodel uit voor wie zowel teksten als beelden afdrukt in A4. De inkjetprinter heeft vier inktpatronen aan boord. Hierdoor kan je opgebruikte kleuren afzonderlijk vervangen en hoef je niet alles te vervangen.

De cartridges (zwart, cyaan, magenta, geel) kosten 9,99 euro per stuk. Bij afdrukken in zwart-wit kan je tot 25 pagina’s per minuut afdrukken; in kleur tot 13 pagina’s per minuut. De Epson DURABrite Ultra-inkt zorgt volgens Epson voor een scherpe tekst en glanzende foto’s. De pigmenten worden omhuld met een harslaagje en daardoor is de inkt water- en vlekvrij en vervaagt ze niet.

Bij de D92 worden verschillende softwarepakketten geleverd. Zo is er Epson Creativity Suite, om foto’s te beheren, sorteren, af te drukken, en makkelijk van je digitale camera te halen. En met Epson Easy Photo Print verwijder je rode ogen en bepaal je hoe je foto’s worden afgedrukt.

De PhotoEnhance-technologie zorgt dan weer automatisch voor optimale beeldkwaliteit. Het analyseert huidtinten, landschappen en skylines, en stelt de beste kleurinstellingen in. Een andere technologie is Micro Piezo. In combinatie met fotopapier zou het zorgen voor nauwkeurige afdrukken van 5670 dpi.

Naast zuinig afdrukken houdt deze printer ook rekening met energieverbruik. Het voldoet namelijk aan ENERGY STAR-standaarden die de nadruk leggen op energiebesparing. De Stylus D92 ligt vanaf begin juni in de winkel voor zo’n 59 euro.

External links

Epson