Hewlett-Packard lanceert zijn online fotodienst Snapfish nu ook in België. Je kan er gratis en onbeperkt albums aanmaken en tegen betaling foto’s laten printen. De eerste twintig afdrukken zijn gratis. Bij elke registratie schenkt HP een euro aan UNICEF.

Registreren gaat eenvoudig en snel. Als dat achter de rug is, kan je naast albums maken ook afdrukken bestellen. Dat kunnen gewone foto’s zijn, maar je kan je kiekjes ook laten printen op koffiemokken, muismatjes, beertjes, schorten en andere gebruiksvoorwerpen.

Eenvoudige fotobewerking is eveneens mogelijk. Zo kan je randen toevoegen, verwijder je rode ogen, verander je kleuren en meer.

Voor het standaardformaat van 10 x 15 betaal je 0,09 cent per foto, maar de eerste twintig afdrukken krijg je gratis. De verzendkosten zijn hierbij wel niet inbegrepen.

Voor de prijzen van andere formaten kijk je best even op de website. In een snelle prijsvergelijking met andere fotodiensten scoort Snapfish niet slecht.

Wil je foto’s delen met vrienden en familie, dan kan je hen een mailtje sturen via je account. Dat kan je manueel doen of door contacten te importeren vanuit Outlook.

Om het goede doel te steunen, schenkt Hewlett-Packard per geregistreerde gebruiker één euro aan UNICEF. Die actie loopt tot juli en de opbrengst gaat naar vaccinatieprogramma’s in Afrika.

External links

Snapfish