Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Op sommige systemen met een minder sterke grafische kaart zorgen de visuele effecten voor wat vertraging. We overlopen even wat mogelijkheden waarmee je je systeem een duwtje in de rug geeft.

Klik op START en vervolgens met de rechtermuisknop op COMPUTER. Selecteer EIGENSCHAPPEN en klik nu links op GEAVANCEERDE SYSTEEMINSTELLINGEN. Bevestig met DOORGAAN en selecteer nu bij het onderdeel PRESTATIES de optie INSTELLINGEN.

Daar kan je de volgende items uitvinken: DOORZICHTIG GLAS INSCHAKELEN, DOORZICHTIG SELECTIEKADER WEERGEVEN en VENSTERANIMATIES BIJ MINIMALISEREN EN MAXIMALISEREN.

Druk op OK en aanschouw je nieuwe look. Het systeem ziet er meer basic uit, maar je zal tijdens het navigeren merken dat er geen tijd wordt verloren met transparantie en de visuele effecten bij minimaliseren en maximaliseren.

Mocht je nadien al dat moois toch terugwillen, dan klik je met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer je vervolgens AAN PERSOONLIJKE VOORKEUR AANPASSEN in het snelmenu. Dan klik je op KLEUR & VORMGEVING VAN VENSTERS en kies je voor WINDOWS AERO. Bevestig, herhaal de eerste stappen en selecteer nu de opties die je terugwil.