Je hebt een hoop vakantiefoto’s die je gezellig aan je vrienden wil laten zien? Met het pakket ‘Foto’s op cd & dvd’ van Magix kan je ze in een handomdraai omzetten in een fotoshow die je op de televisie afspeelt.

Met dit pakket kan je een multimediashow maken van je beeldmateriaal. Je kan overgangen, muziek en commentaar toevoegen en het geheel aanvullen met een dvd-menu. Van foto’s kunnen video’s worden gemaakt om het geheel de nodige dynamiek te geven, en het resultaat kan zowel op cd als dvd gebrand worden. Het pakket beschikt over ettelijke overgangs- en andere effecten. Ook foto-optimalisatie is voorzien om de meest voorkomende probleempjes van foto’s te verhelpen. Rode ogen, contrast, kleurcorrecties, scherpte en dergelijke kunnen aangepast worden. Om de nodige pret toe te voegen, kan je honderden grappige effecten toepassen.

Als je het pakket koopt, krijg je er gratis een persoonlijke webpagina van 128 megabyte bij om je beeldmateriaal op te zetten. ‘Foto’s op cd & dvd’ van Magix is verkrijgbaar in een standaardversie van 29,99 euro en in een DeLuxe-editie die 59,99 euro kost. De DeLuxe-editie heeft 3D-animaties, een uitgebreid geluidenarchief, extra stijlen en heel wat andere leuke extras.

External links

Magix