Als je bepaalde software verwijdert, dan blijft de naam van het programma soms in de lijst staan onder START, CONFIGURATIESCHERM, SOFTWARE. Klik je op VERWIJDEREN, dan krijg je een foutmelding.

Het programma werd dus wel verwijderd, maar de link naar het programma staat nog in het configuratiescherm. Met het gratis programma Add/Remove Pro kan je die links verwijderen.

Ga naar www.superwin.com/ffreewar.htm en klik op DOWNLOAD ADD/REMOVE PRO. Bewaar het bestand op het bureaublad en dubbelklik erop. Klik vervolgens op INSTALL, I AGREE en tweemaal op OK. Ga naar START, ALLE PROGRAMMA’S, ADD_REMOVE PRO, ADD-REMOVE PRO.

Bij het opstarten controleert Add/Remove Pro automatisch of alle links nog geldig zijn en worden deze geldige links groen gemarkeerd. Klik op REMOVE ENTRY om een link naar een niet meer bestaand programma te verwijderen.

Tip: soms is het mogelijk dat een programma niet meer op je systeem staat, zelfs al toont Add/Remove Pro de link in het groen. Je kan dan toch op REMOVE ENTRY klikken om de link te verwijderen.