Op overstappen.be kan je de diensten van verschillende internetaanbieders vergelijken. Je krijgt er ook alle hulp als je wil veranderen van provider.

De website toetst de diensten en prijzen van de internetproviders aan elkaar en stelt zo een rangschikking op. De drie beste uit het rijtje krijg je te zien op de homepagina, met informatie over de prijs, de snelheid, de datalimieten en de minimum contractduur.

Voor elke provider kan je ook gebruikerservaringen opvragen. Heb je beslist om over te stappen, dan gidst een eenvoudig stappenplan je door het proces. Je vindt zelfs voor elke aanbieder een standaard opzegbrief op de site om je huidige abonnement te beëindigen.

Voorlopig zijn is overstappen.be nog vrij van reclameboodschappen, maar de providers kunnen er binnenkort wel op adverteren. Toch zal de beoordeling volgens oprichter Kevin Vanhove onafhankelijk blijven gebeuren om de klanten zo goed mogelijk te informeren.

Vanaf 15 april zal de site volledig operationeel zijn, maar je kan er nu alvast je ervaringen met je huidige provider kwijt.

External links

Overstappen.be