Op zoek naar (ander) werk? Dan is het vaak een hele klus om alles netjes te structureren en bij te houden wanneer je bij wie gesolliciteerd hebt. Sending my CV is een nieuwe online dienst die je helpt bij je zoektocht naar werk.

Je vult er je gegevens in en stelt zo zelf een online cv samen, dat je dan spontaan naar een heleboel bedrijven naar keuze stuurt – in hun databanken zitten op dit moment al meer dan 100.000 Belgische bedrijven.

Het versturen van spontane sollicitaties is wel niet gratis: Sending my CV rekent 50 euro aan per 500 gecontacteerde werkgevers. Maar je krijgt er dan ook wel wat voor in de plaats. Je bent er niet alleen zeker van dat de gegevens van de bedrijven up-to-date zijn, maar je mailtje komt ook gegarandeerd bij de juiste mensen binnen het bedrijf terecht.

Op de site van Sending my CV kan je ook gedetaillleerde statistieken opvragen waarmee je kan zien hoe vaak je mailtje werd geopend, wat het klik- en het transferpercentage is, enzovoort. En het is nog altijd een pak goedkoper dan je cv via de post te versturen.

External links

Sending my CV