Advanced WindowsCare is het eenvoudigste programma om Windows mee te optimaliseren. Met één klik ben je verlost van spyware en adware en draait je pc opnieuw vlot.

Eerst wordt Windows (2000, XP of zelfs Vista!) geanalyseerd op fouten. Als er fouten worden gevonden, kan je ervoor kiezen ze automatisch te herstellen – waarbij meteen je hele systeem wordt schoongemaakt. Je kan ook kiezen voor Optimaliseren, zodat de prestaties van je machine worden verbeterd door instellingen te wijzigen.

[download_file]
Wie wil weten wat het programma precies doet, kan een rapport opvragen. Hierin zien we onder meer dat de browserinstellingen worden geoptimaliseerd en de netwerkinstellingen worden gecontroleerd.

Mochten de door het programma doorgevoerde wijzigingen je systeem instabiel maken of andere problemen veroorzaken, dan kan je gemakkelijk terugkeren naar de oude instellingen met de Restore-optie.

Advanced WindowsCare is volledig gratis. Versie 2.3.0 bevat naast een reeks bugfixes een verbeterd scansysteem. Rapporten bevatten meer informatie en ook Windows Vista wordt ondersteund. Als je het programma al gebruikte, loont het dus de moeite om te upgraden.

Hoewel je bij de installatie Nederlands als taal kunt kiezen, start het programma bij ons toch in het Engels op. Maar verder levert het wel uitstekend werk.
Windows 2000/XP/Vista

External links

Iobit