MediaMax XL is een programma om eenvoudig bestanden te uploaden naar je opslagruimte bij MediaMax. De firma biedt maar liefst 25 GB aan gratis ruimte.

Wie weet geen raad met 25 GB extra opslagruimte? Ideaal voor back-ups en erg handig om bestanden te delen met vrienden of familie. Meestal zit er bij dergelijke aanbiedingen altijd wel ergens een addertje onder het gras. Zo kan je vaak geen bestanden uploaden die groter zijn dan 10 MB. Of je krijgt maar 1 GB gratis ruimte.

[download_file]
MediaMax reserveert echter 25 GB, en je kan uploaden wat je maar wil. Er is slechts één limiet, en ook daar valt mee te leven. Je mag maandelijks maar 1 GB van je geüploade bestanden opnieuw downloaden.

Na de registratie krijg je een mooie en overzichtelijke interface. Je kan je bestanden onderverdelen in mappen. Mediabestanden en foto’s worden zelfs automatisch gesorteerd en gescheiden, zodat je makkelijk afspeellijsten en albums kan samenstellen.

De freeware MediaMax XL is veel handiger en veiliger dan uploaden via de gewone webinterface. Je sleept de gewenste bestanden naar het uploadvenster, en ze worden in een wachtrij geplaatst. Je kan MediaMax XL ook gebruiken als synchronisatietool tussen je harde schijf en je online opslagruimte.

In tegenstelling tot de meeste alternatieven is MediaMax ook toegankelijk voor Mac-gebruikers. De firma raadt Apple-fanaten wel aan om Firefox te gebruiken.

External links

MediaMax