Aan hoeveel procent draait mijn processor? Hoeveel geheugen heb ik nog vrij? Hoe vol staat mijn C-schijf? Al die informatie brengt TinyResMeter in een oogwenk in kaart.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Aan hoeveel procent draait mijn processor? Hoeveel geheugen heb ik nog vrij? Hoe vol staat mijn C-schijf? Al die informatie brengt TinyResMeter in een oogwenk in kaart.

Het probleem met de meeste systeemmonitors is dat ze zelf ook geheugen en processorkracht opslorpen. Daar hoef je je met TinyResMeter weinig zorgen over te maken: het programma heeft met een grootte van 95 kb zijn naam niet gestolen. TinyResMeter raakt zelfs niet aan uw Windows Register.

[download_file]
Naast CPU-belasting kan je onder andere het RAM-geheugen van je pc, lopende processen en zelfs de vrije ruimte op de harde schijf weergeven. Die informatie komt dan in een handig tabelletje te staan, dat elke seconde ge├╝pdatet wordt. Geen toeters en bellen, maar wel erg duidelijk.

Als je met de rechtermuisknop op een veld klikt, dan krijg je meer informatie over dat bepaalde onderdeel. Kleuren en lettertypes zijn volledig aanpasbaar.

Windows98,XP,2000,Server2003

External links

Pesoft