Heb je een duur beeldbewerkingspakket nodig om af en toe een foto te herschalen? Natuurlijk niet! Zeker niet als je een online tool zoals ResizR in je favorietenlijstje hebt.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Foto’s groter of kleiner maken, het is iets dat we allemaal al wel eens moeten doen. Maar moet je je daarvoor dan een (duur) beeldbewerkingspakket aanschaffen? Natuurlijk moet dat niet! Zeker niet als je een online tool zoals ResizR in je favorietenlijstje hebt.

Het concept is even simpel als geniaal. Je surft naar http://resizr.lord-lance.com, klikt op BLADEREN om op je harde schijf op zoek te gaan naar een jpg-afbeelding, en dan kan je de juiste grootte ingeven. Je kan zelf een waarde (in pixels) intikken, maar je kan ook de schuiver links of rechts bewegen om je beeld groter of kleiner te maken.

Als je foto op z’n kant ligt of ondersteboven staat, kan je dat oplossen door op de tekst IMAGE ROTATION… te klikken. Ben je klaar? Dan rest je alleen nog een druk op de knop ResizR, en je nieuwe afbeelding wordt tevoorschijn getoverd.

External links

ResizR