Waarom zou je eigenhandig aan een massa instellingen sleutelen om Firefox sneller te maken, als het ook met een druk op de knop kan? FireTune optimaliseert voor je de instellingen van Firefox.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Waarom zou je eigenhandig aan een massa instellingen sleutelen om Firefox sneller te maken, als het ook met een druk op de knop kan? FireTune optimaliseert voor je de instellingen van Firefox.

FireTune neemt het lastige werk uit handen met een sterk vereenvoudigde interface. Op basis van twee criteria (de snelheid van je computer en je internetverbinding) bepaalt het programma de optimale instellingen van Firefox. De eigenschappen van een snelle computer zijn volgens de makers een processor met een kloksnelheid van minstens 1,5 Ghz en minstens 512 MB RAM-geheugen.

[download_file]
Daarnaast geeft FireTune je gemakkelijk toegang tot enkel andere nuttige instellingen van Firefox, zoasl het optimaliseren van het geheugengebruik of het automatisch aanvullen van URL’s. Voordat je wijzigingen doorvoert, stelt het programma voor om een backup te maken van de huidige standaardinstellingen. Bots je op problemen, dan kan je met een druk op de knop terugkeren naar de vertrouwde instellingen.

Versie 1.1.2 optimaliseert enkele instellingen van het programma. Ook zijn een aantal taalbestanden aangevuld of verbeterd. Ook het Nederlands ontbreekt niet, wat altijd een pluspunt is.

FireTune vereist de aanwezigheid van de Microsoft Visual Basic Runtime libraries op je computer. Dit pakket is veelal mee geïnstalleerd bij Windows XP, 2000 of 2003. Is dit niet het geval, dan kan je deze libraries ook downloaden vanaf de website van Microsoft.

Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista

External links

FireTune

External links

Firefox