De Mozilla Foundation heeft de eerste openbare bètaversie uitgebracht van Firefox 2, de eerstvolgende grote update van de populaire browser.

[download_file]
Voor Firefox zijn de afgelopen jaren vele extensies verschenen, waarmee extra functies aan de browser kunnen worden toegekend. Mozilla spoort softwaretesters aan te kijken of deze extensies ook nog werken met Firefox 2.

De bètaversie van Firefox 2, die de codenaam ‘Bon Echo’ heeft meegekregen, is uitgerust met een ingebouwde antiphishing-tool en ondersteuning voor RSS. Ook heeft de nieuwe browser een ingebouwde spellingcontrole.

Het uiterlijk van de browser is verder grotendeels onveranderd gebleven, met tabbladen, een eenvoudige updatefunctie en tools voor de bescherming van je privacy.

De bètaversie is uitsluitend in het Engels verkrijgbaar. De versie die wij hier aanbieden, is voor Windows bedoeld. Het installeren van de bèta gebeurt op eigen risico – aangezien het om een testversie gaat, kunnen zich stabiliteitsproblemen voordoen. Wie geen risico’s wil nemen, moet tot augustus wachten: dan zal de definitieve versie uitkomen.
Windows 98/Me/2000/XP

External links

Mozilla Firefox