In plaats van dagen aan een stuk rond te rijden op zoek naar de perfecte woninglening kan je beter even surfen naar de immotheker.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Waarom zelf alle banken afgaan op zoek naar de beste lening als iemand anders dat veel sneller én beter voor je kan doen? De immotheker is een gratis dienst voor iedereen die van plan is een huis te kopen of te bouwen. Ze gaan na wat je verwachtingen zijn en helpen je bij het uitzoeken van de beste lening.

Op www.immotheker.be vind je de adressen van de immotheker. Handig is ook dat je op de site kan laten berekenen hoeveel je precies kan lenen. Daarvoor worden een aantal vragen gesteld zoals de grootte van je inkomen en het aantal kinderen dat je hebt. Op basis daarvan wordt berekend hoeveel je per maand opzij kan zetten. Daarna krijg je het maximale bedrag dat je kan lenen te zien.

Handig is dat er verschillende leenbedragen getoond worden, al naargelang de duur van de lening. Je krijgt zelfs al een overzicht van leningsvormen die best bij je passen. Erg informatief, en zo zijn er op deze website nog een resem andere berekeningen beschikbaar. Je vindt er ook informatie over de fiscale voordelen van een (hypothecaire) lening.